Skip to main content

Waarom Roto?

Weet u niet zeker welke beslagtechniek u voor uw ramen en deuren moet kiezen uit de vele goede die op de markt verkrijgbaar zijn?
Wij zijn ervan overtuigd dat Roto de beste keuze is. Er zijn veel goede redenen waarom u ons als uw beslagleverancier en servicepartner moet kiezen!

De systeemoplossingen van Roto maken gebouwen over de hele wereld comfortabeler, veiliger en aantrekkelijker. Onze bedrijfsnaam staat sinds 1935 voor een inventieve geest en technologische vooruitgang op het gebied van compatibele componenten voor de bouwindustrie. Roto beschikt over de beste expertise ter wereld op het gebied van de vervaardiging van beslag en de integratie van beslag in ramen en deuren. Dit maakt het voor u mogelijk om de beste en meest betaalbare ramen en deuren te produceren.

Wij hopen dat u het immense enthousiasme dat ons drijft kunt waarnemen en dat u als klant keer op keer van Roto zult ervaren - een enthousiasme dat wereldwijd ongeëvenaard is.

Why Roto?

Roto FTT: Economically strong and reliable

Digitalization at Roto FTT

Duitse ingenieurskunst: innoverend, ervaren, waardebepalend

Onze werkwijze is gebaseerd op de toegevoegde waarde die we kunnen creëren voor onze klanten.
Onze partnerships zijn vaak een verhaal van jarenlange samenwerking. De gecertificeerde productkwaliteit staat hierbij centraal. De kwaliteit wordt gegarandeerd door de eigen controle-instanties van Roto, zoals het geaccrediteerde International Technology Centre (ITC) in Leinfelden.

We leveren corrosiebestendige beslagtechnologie die jarenlang probleemloos en soepel functioneert. Het beslag kan snel gemonteerd worden en is, afhankelijk van het systeem, geschikt voor toepassing in een geautomatiseerd productieproces. Onze online beslagconfigurator, Roto Con Orders, helpt u bij het productieproces.

Supply Chain Management: snel, eenvoudig, precies

We leveren onze producten van topkwaliteit wereldwijd binnen de afgesproken termijn. Dit kunnen we garanderen dankzij onze 18 internationale en gecertificeerde productiesites op vier continenten, 30 verkoopkantoren met exclusieve handelspartners en 31 globale logistieke centra.

Dankzij de optimale afstemming van productie en logistiek kunnen we steeds flexibel reageren op uw behoeften. We sturen ons logistiek concept voortdurend bij en passen het flexibel aan. Een logistieke dialoog met onze klanten is daarbij een belangrijk element.

"german made": stabiel en langdurig betrouwbaar

Het merk Roto staat borg voor een samenwerking op lange termijn, met oog voor een persoonlijke aanpak en financiële stabiliteit. Roto is organisch gegroeid en is daardoor een economisch gezond en stevig gestructureerd bedrijf.

Ons continue leiderschap op het vlak van innovatie, technologie en prestaties zet telkens weer het praktische voordeel voor onze klanten centraal - uw voordeel. Ook op internationaal vlak treden we daarom bewust op als Duits bedrijf. Het „german made“-logo is de garantie dat alle processen, producten en services van Roto gebaseerd zijn op Duitse kwaliteitsstandaards en waarden.

Duizenden patenten getuigen van de enorme ontwikkelingsvaardigheden van de medewerkers bij Roto en vormen de basis voor de goede reputatie van de "german made" technologie, service en bedrijfscultuur van Roto.

Meer weten over "german made"

Meerwaarde: gekwalificeerd, klantgericht, digitaal

Gedurende de hele gebruiksduur van ramen en deuren zijn wij uw partner als u vragen hebt over ons beslag en onze onderdelen. Onze gekwalificeerde medewerkers en medewerksters staan u graag bij en begeleiden u bij de introductie van een nieuw beslagsysteem in uw productieomgeving.

We kunnen uw producten in ons nieuwe geaccrediteerde International Technology Center (ITC) in Leinfelden-Echterdingen voor u testen op het vlak van inbraakbeveiliging, dichtheid en duurzame functionaliteit.

U kunt uw kennis van Roto beslagsystemen continu opfrissen en uitbreiden via de e-learning-modules van onze Roto Campus. Alle technische documentatie, zoals catalogussen, montage-instructies en interactieve montagevideo's, vindt u in de Roto mediaportal.

Met behulp van de online beslagconfigurator Roto Con Orders, (beschikbaar in 17 talen) kunt u met een paar muisklikken de beslaggarnituur samenstellen die individueel is aangepast aan uw behoeften.

U wilt uw eigen productieprocessen optimaliseren? Ook daarvoor bieden we een volledig modulaire oplossing die onze adviseurs van Roto Lean voor u graag uit de doeken doen.

Systeemmogelijkheden: specifiek, gekoppeld, economisch

Een pijler van onze centrale strategie wordt gevormd door onze industriële systeemmogelijkheden: innovatieve producten met de technologische ruggengraat van een systeembouwdoos, met hoge beschikbaarheid en korte leveringstijden, in combinatie met betrokken technische ondersteuning en hoge productbetrouwbaarheid.

Onze portfolio beslaat het volledige bouwbeslagspectrum voor ramen, buitendeuren en zijdeuren ─ dichtingen, raamgrepen en zelfs ander beslag, zoals beglazingsblokken.
U krijgt van ons een beslagsysteem voor alle kozijnmaterialen en bestaande openingstypes. De systemen zijn onderling compatibel en garanderen een economisch haalbare integratie in elke raam- en deurproductie.

Dankzij de modulaire opbouw kunt u uw ideeën flexibel realiseren met een overzichtelijk aantal elementen en tegelijk uw voorraad efficiënt beheren. Daarmee volgen we een ander aspect van onze strategie, namelijk onze absolute klantgerichtheid: ons volledig technologisch aanbod is gericht op een efficiënte invulling van uw processen, montage en kosten.

Naar product zoeken