Skip to main content

Welcome to Roto City!

Ontdek een nieuwe wereld ...

De wereld wordt kleiner. Onze steden worden groter, hoger en dichter bebouwd. Maar hoe ziet de stad eruit waarin we willen leven?

Wij geloven in steden die levenskwaliteit bieden, van de stadskern tot de buitenwijken: rustig, veilig, intelligent en vol individuele mogelijkheden. Zo ontwikkelen en ontwerpen wij ook onze producten. Voor intelligente gebouwen die intuïtief en comfortabel zijn tot de raamgreep, beschut tegen lawaai en weersinvloeden - en bovenal mooi om naar te kijken. Niet alleen voor ons gebouwd, maar ook voor de volgende generaties.

Een levensvatbare stad begint voor ons met de kleinste details.

Dit en nog veel meer kunt u ontdekken in Roto City. Een bijzondere belevenis voor onze klanten, waarvoor we u graag uitnodigen. Business Director Aluvision Jordi Nadal begeleidt u door "Roto City":

Roto City

Intro Roto City

Hoe zullen de leefruimtes van morgen eruit zien?

Meer weten over Roto City? Heel eenvoudig:

Onze verkoopmedewerkers nemen binnenkort contact met u op om Roto City uitgebreid toe te lichten in een persoonlijk gesprek.
Samen ontdekken we slimme gebouwen vol mogelijkheden voor architecten, opdrachtgevers en verwerkers - van de stadskern tot de buitenwijken.