20.10.2022

Roto, Amerika Birleşik Devletleri'nde pazar lideri pencere ve kapı contası üreticisini satın aldı

Roto Group, bir devralmayı duyuruyor /Ultrafab Inc. yi yıl başı itibarıyla satın aldığını duyurdu / Roto Frank Pencere ve Kapı Teknolojisi, Kuzey Amerika'daki pazar konumunu güçlendiriyor

Roto, Amerika Birleşik Devletleri'nde pazar lideri pencere ve kapı contası üreticisini satın aldı

Leinfelden-Echterdingen, Germany – Roto Frank Pencere ve Kapı Teknolojisi için 2023, genişleme ile damga vuran bir başka yıl olacak. Kuzey ve Güney Amerika'da yan kuruluşları ile donanım teknolojisi konusunda dünyanın önde gelen uzmanlarından biri, diğerlerinin yanı sıra, Ultrafab, Inc., Farmington, NY'nin satın alınmasıyla daha da ve önemli ölçüde büyüyor.

Yıl başında, ABD ve Kanada'daki pencere endüstrisine başarılı sızdırmazlık ürünleri sunan tedarikçinin şirket hisselerinin % 100'ü Roto Frank Pencere ve Kapı Teknolojisine devredilecek. Ultrafab, ABD'de üç üretim tesisi işletiyor ve yaklaşık 300 çalışanı istihdam ediyor.

1970 yılında kuruluşundan bu yana, bir aile şirketi olan Ultrafab, termoplastiklerin işlenmesinde yerleşik bir teknolojik lider haline gelmiştir. Ürün portföyünde, pencereler ve kapılar için birinci sınıf hava sızdırmazlık ürünleri ve ekstrüde contalar ile pencere endüstrisi dışındaki uygulamalar için çeşitli özel ürünler bulunmaktadır. Ultrafab'ın sızdırmazlık üretim ekipmanlarının tasarımı ve üretimindeki kapsamlı dikey entegrasyonu ve deneyimi, şirketi dünya çapındaki müşteriler için yüksek performanslı ve esnek bir ortak haline getirmektedir.

Mükemmel bir eşleşme
„Roto Frank Pencere ve Kapı Teknolojisi CEO'su Marcus Sander, Roto'nun Amerikan pencere ve kapı imalatçılarının bir ortağı olarak çekiciliğinin Ultrafab, Inc.'in entegrasyonuyla daha da artacağına inanıyor. Her iki şirketin de müşteri odaklılık ve kültürel benzerlikler zihniyetini paylaştığını belirtiyor. "Ultrafab ve Roto'nun kombinasyonunun "mükemmel bir eşleşme" olduğunu söyleyebilirsiniz. Birlikte, ürün yelpazesi, teknik uzmanlık, kalite ve hizmet söz konusu olduğunda fenestrasyon endüstrisindeki müşteriler için bir ölçüt oluşturuyoruz. Müşteriler bu satın almanın bir sonucu olarak daha fazla fayda görecekler."

Roto Frank Holding AG CEO'su Dr. Eckhard Keill, başarılı anlaşmadan memnun: "Stratejik satın alma, Roto'nun geleceğini güvence altına almak için önemli bir araç olmaya devam ediyor." Şirketin özellikle yapı elemanları ve bileşenleri için uluslararası pazarlarda faaliyet gösteren Ultrafab gibi işletmelerle ilgilendiğini açıklıyor.

19 Aralık'ta Roto, Ultrafab, Inc.'in satın alımını tamamladı. Fotoğrafta, soldan sağa: Thomas E. Hare (CFO Ultrafab, Inc.), Marcus Sander (Roto Frank Pencere ve Kapı Teknolojisi CEO'su), Alan J. DeMello (Başkan/CEO Ultrafab, Inc.), Thomas C. Horton (Yönetim Kurulu Başkanı Ultrafab, Inc.) ve Michael Stangier (Roto Frank Pencere ve Kapı Teknolojisi CFO'su).

Ultrafab yönetim ekibiyle birlikte, Roto Frank Pencere ve Kapı Teknolojisi CEO'su Marcus Sander, 19 Aralık'ta ABD'nin Farmington NY kentinde çalışanlara hitap etti. Roto ekibine çalışanları ve yöneticileri sıcak bir şekilde karşıladı. "Ultrafab ve Roto'nun kombinasyonunun 'mükemmel bir eşleşme' olduğunu söyleyebilirsiniz. Birlikte, ürün yelpazesi, teknik uzmanlık, kalite ve hizmet söz konusu olduğunda pencere endüstrisindeki müşteriler için bir ölçüt oluşturuyoruz. . Müşteriler bu satın almanın bir sonucu olarak daha fazla fayda görecekler." Fotoğrafta soldan sağa: Michael Stangier (Roto Frank Pencere ve Kapı Teknolojisi CFO'su), Thomas E. Hare ( Ultrafab, Inc. CFO’su), Alan J. DeMello ( Ultrafab, Inc.Başkan/CEO), Marcus Sander ( Roto Frank Pencere ve Kapı Teknolojisi CEO’su) and Thomas C. Horton ( Ultrafab, Inc. Yönetim Kurulu Başkanı).

 

 

 

Map Locations

Roto Division FTT

      Roto Division DST